ANNONS

Här finns aktiviteter för påsklovet i Täby

Discgolf genrebild.
Discgolf är ett bra sätt att få en promenad samtidigt som det händer något spännande.
Folkhälsomyndigheten råder oss att stanna hemma i påsk. Men inte läge att deppa för det. Rörelse och motion är fortfarande viktigt, och i Täby finns fullt av saker att göra. Vi har listan.
ANNONS

Discgolf

Gratis och lätt att hålla avstånd. Passar alla som kan kasta en freesbee.

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring från Gribbylunds kapell till Täby kyrka måndagen den 13 april. Vill du gå med är det samling Kl. 12.00 i Gribbylunds kapell. Vägen är mestadels normal promenadväg. Tag med enkel matsäck och dryck. Bekväma skor och kläder efter väder. Ledare Susanne Ovsjö. Vandringen avslutas med en Pilgrimsmässa 14.00 i Täby kyrka.

Padel

Dags att utmana släkten? Här kan ni mötas i en match men ändå hålla långt avstånd. Hyrracket kostar 40 kronor att hyra och bollar köper man ett 3-pack för 85 kronor (som man kan spela med ca 10 gånger). Alla hyrracket spritas mellan uthyrningarna när det finns personal på plats. 

Lekplatser

Täby bjuder på en rad fantasifulla lekplatser, där en del dessutom erbjuder möjligheten till grillning. Lövbrunnaleken och Cirkusleken är några av kommunens nyaste lekplatser med massor av spännande möjligheter till lek. Vad sägs till exempel om ett besök i cirkusvagnen?

Täby Badminton/Täby RacketCenter

ANNONS

Skippa allmänna omklädningsrum, men se till att få lite puls då och då. Hos Täby RacketCenter har man ställt in alla evenemang så det är lätt att ta en match utan att möta några folksamlingar.

Täby Mountain Bike

MTB Banan är alltid öppen, under 7-12 April finns möjlighet att delta i ett virtuellt lopp via RaceOne. Du hittar mer information om det här.
Var: Ullnabacken (Slalomvägen) Länk till karta hittar du här.
Kostnad: Gratis
Vad jag behöver ta med mig: Hjälm, MTB cykel
Förkunskaper: Banan har vissa tekniska partier så viss färdighet krävs. Känner man sig osäker så går man av och leder cykeln förbi de tekniska partierna.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Täby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.