ANNONS

Passagerare misshandlade taxichaufför i Skarpnäck

taxi
Taxichauffören misshandlades efter att det blivit problem med betalningen.
Tidigt på söndagsmorgonen beordrades polis till Skarpnäck efter att en taxichaufför blivit misshandlad och rånad av två passagerare.
– Vi har ingen identitet på gärningsmännen än, men vi jobbar på det. Har vi tur kan vi få fram vilka dem är, säger polisens presstalesperson Mats Eriksson.
ANNONS

Polis beordrades till Skarpnäck vid 06-tiden på söndagen efter att en taxichaufför blivit misshandlad och rånad av två passagerare. Personerna var inte kvar på platsen när polisen kommit fram.

I taxin färdades fyra personer – två män och två kvinnor. Enligt taxichaufförens vittnesmål till polisen är de båda männen i 30-års åldern.

– Vi har ingen identitet på gärningsmännen än, men vi jobbar på det. Har vi tur kan vi få fram vilka dem är, säger polisens presstalesperson Mats Eriksson.

Enligt polisen ska det ha blivit något strul med betalningen, varpå männen börjar slå chauffören.

– Det blir något fel när de ska betala så männen lämnar bilen och kommer sedan tillbaka. Betalningen går inte igenom och enligt taxichauffören får han först en smäll i huvudet för att sen bli misshandlad av båda två, säger Mats Eriksson, presstalesperson på polisen.

Taxichauffören ska även ha blivit av med sin mobiltelefon och brottet rubriceras som rån. Han ska inte ha blivit allvarligt skadad.

– Han har fått ont av slagen och kördes till sjukhus för kontroll, säger Mats Eriksson.

 

 

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Hammarby Björkhagen Skarpnäck direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.