Välj ditt område
Så påverkas kvällens match på Friends arena.
Så påverkas kvällens match på Friends arena.

Så påverkar konsertdådet matchen på Friends

Nyheter Nära 50 000 åskådare väntas se matchen på Friends arena mellan Manchester United och Ajax i kväll. Så påverkas matchen efter terrordådet i Manchester Uniteds hemstad i måndags.
Det misstänkta terrordådet i Manchester i måndags kväll påverkar kvällens Europe Leauge-final i Stockholm. Axwell & Ingrossos framträdande vid matchen har ställts in, rapporterar Expressen. Detta efter Manchester Uniteds önskemål. Laget vill inte ha någon spektakulär show med tanke på måndagens dåd. Det blir också en tyst minut innan matchen startar.

Under det senaste dygnet har flera av aktörerna som står bakom matchen på Friends Arena kommunicerat hur biljettkontrollen kommer att gå till, men Michael Englund, säkerhetschef för Stockholm Live, påpekar att säkerhetsarbetet inte har förändrats på grund av terrordådet.

– Det är klart att det har förändrats på det viset att gårdagen blev med intensiv i vårt arbete och våra dialoger, men det är ingen förändring i säkerhetsarbetet, det hade vi tagit höjd för, säger han till SVT Nyheter.

Han uppmanar besökarna att tänka på två saker:

Kom i tid, för det är höga säkerhetskontroller. Och ni som inte har biljetter, håll er borta, för ni kommer inte fram, säger Michael Englund till SVT Nyheter.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Högsta Domstolen
Nyheter

Sålde knark i kiosk – får dom prövad

Nyheter

Flera ministrar har fått pulverbrev

Nyheter

Brev med pulver skickat till Ibrahim Baylan

Nyheter

Kör MC i löpspåren – på span efter blottare

Nyheter

Risk för kaos på Medis till helgen

Brott

Hemtjänst stal guldtand från åldring