ANNONS

Tre personer gripna för rånet mot Elgiganten

Tre personer greps kort efter rånet mot Elgiganten. Polisen hittade flyktbilen och kunde spåra upp de misstänkta rånarna därifrån.
– Vi har även hittat vapen men väntar på en teknisk undersökning om vad det rör sig om för något, säger Anders Bryngelsson.
ANNONS

 

Strax efter rånet mot Elgiganten kunde tre personer misstänkta för rånet gripas. Polisen använde flera polisbilar och helikopter i jakten på rånarna.

Det var under lunchtid som flera personer med vapenliknande föremål gick in på Elgiganten i Arninge, Täby. Efter rånet hoppade personerna in i en bil och flydde från platsen med ett okänt byte. Polisen tog upp jakten och lyckade gripa tre män som nu är frihetsberövade.

– Tre män är gripna och vi har påträffat flyktbilen. Vi har även hittat vapen men väntar på en teknisk undersökning om vad det rör sig om för något, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid polisen i Stockholms län.

Hund spårade från flyktbilen

De misstänkta rånarna kunde gripas efter att polishund spårade upp dem från flyktbilen.

– Nu har vi ett stort antal vittnen att stämma av med samt förhör med de gripna personerna, säger Anders Bryngelsson.

En teknisk undersökning i bilen och på brottsplatsen är påbörjad.

– Nu har vi en flyktbil som vi kommer att börja med kommer det fram intressanta adresser så gör vi såklart husrannsakan även där, men det återstår att se.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.