Karin piffar upp Näsbypark med ny butik

Karin Bajlo öppnar ny butik i Näsbypark.
Karin Bajlo öppnar ny butik i Näsbypark.
I Näsbypark har en ny butik slagit upp dörrarna. Det är Karin Bajlo som har öppnat en ny inredningsaffär.
– Jag gör lite som Reinfeldt och tänker att jag bara är halvvägs i livet, säger hon till Mitt i Täby.

I de gamla lokalerna på Kryssarvägen låg det en gång en sybehörs-affär. Men nu har det inte varit någon butik där på länge – förrän nu. Det är Täbybon Karin Bajlo som beslutat sig för att byta bana och slå upp portarna till en ny inredningsaffär.

– Jag har jobbat som marknadsförare och kommunikatör tidigare men jag kände att jag ville chansa och prova någonting nytt. Jag gör lite som Reinfeldt och tänker att jag bara är halvvägs i livet, säger 51-åringen Karin Bajlo och skrattar.

Småskaligt och skandinaviskt

Hon är uppvuxen i Täby och hon har även studerat inredning. Och i butiken ”Sköna Rum” kommer man att finna mycket inspiration från den skandinaviska stilen.

– Inredning är mitt stora intresse och jag kommer att fokuserar på enkla uttryck med dämpade naturtoner och ekologiskt och hållbart. Jag kommer också att ta in flera mindre svenska leverantörer, säger hon.

Så såg lokalen ut på Kryssarvägen innan Karin Bajlo flyttade in. Foto: Privat

Hon har varit intresserad av lokalen länge och har försökt få tillgång till den tidigare, men när skolan som hyrde lokalen flyttade föll bitarna till slut på plats..

– Det är en fin gammal lokal från 50-talet och det vore tråkigt om den bara stod tom. Jag hoppas att Sköna Rum ska hjälpa till att piffa upp området och göra det mer levande.

Så ser lokalen ut efter att Karin Bajlo flyttat in. Foto: Privat