ANNONS

Polisen har ännu inte identifierat mordoffret

Polisens tekniker vid brottsplatsen sent på fredagskvällen.
Polisens tekniker vid brottsplatsen sent på fredagskvällen.
Polisen söker allmänhetens hjälp för att få fram mer fakta och iakttagelser gällande den medelålders mördade mannen i Kallhäll.
ANNONS

Klockan 20.36 på fredagskvällen kom larmet om att en man påträffats skadad utomhus på marken en bit från tågstationen i Kallhäll.

När räddningspersonal kom till platsen visade det sig att mannen hade skador som tydde på att han blivit misshandlad.

Mannen konstateras lite senare vara avliden på platsen. Tekniker och kriminalsökhund kom till platsen, och patruller sökte efter vittnen. Ingen är ännu frihetsberövad.

Uppdatering 12.00

Den avlidne mannen är i nuläget inte identifierad och polisen är angelägen om att så snart som möjligt få in uppgifter som klargör mannens identitet.

Vill ha hjälp av allmänheten

– Vi efterlyser hjälp från allmänheten, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen.

Polisen beöver iakttagelser gjorda från klockan 16.30 och framåt under fredagskvällen i området mellan Kallhäll station och industriområdet vid Slammertorpsvägen där mannen påträffades. Den avlidne mannen är i övre medelåldern och var klädd i mörka byxor, vinröd fleecetröja och svart jacka. Klädseln kan beskrivas som friluftskläder.

Polisen är också intresserad av iakttagelser från ett friluftsområde som ligger i närheten av det industriområde där mannen påträffades

 

ANNONS

ANNONS