ANNONS

Polisen jagar beväpnade rånare

Genrebild polisbil.
Genrebild polisbil.
Två män, beväpnade med skruvmejsel och kniv, rånade vid niotiden en telebutik på Birger Jarlsgatan, enligt polisen. De sprejade också mot personalen med en rosa sprej. Nu spanar polisen efter gärningsmännen.
ANNONS

Polisen larmades till en telebutik i centrala Stockholm klockan 9.04 på torsdagsmorgonen. Där ska två män ha tvingat till sig varor genom att hota personalen med skruvmejsel och kniv. De ska också ha sprejat mot personalen med en rosa sprej.

– Sedan gick de ut och lastade in gröna kassar i en bil där det satt minst en person som väntade på att köra iväg. De åkte från platsen i nordlig riktning, säger Sven-Erik Olsson vid polisens regionledningscentral.

Det finns inga uppgifter om att någon i personalen ska ha blivit fysiskt skadad. Polispatruller söker nu efter den svarta Audi som gärningsmännen ska ha lämnat platsen i. Det kommer även att göras en teknisk undersökning.

Vittnen som såg vad som utspelade sig ska först ha kontaktat polisen. Strax därefter ska det också ha kommit larm från butiken.

– Alla som känner till något kring det här får gärna höra av sig till oss, säger Sven-Erik Olsson.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.