ANNONS

Polisen: Två döda i lägenhet var man och kvinna i 50-årsåldern

Morutredning, Sundbyberg
Dödsorsaken är ännu oklar och händelsen utreds som mord.
Det var en man och en kvinna i 50-årsåldern som i tisdags hittades döda i en lägenhet i Sundbyberg. Händelsen utreds fortsatt som mord.
ANNONS

Det var klockan 21.56 i tisdags kväll som två personer hittades döda i en lägenhet i Sundbyberg. Händelsen utreds som mord.

– Vi håller på med många utredningsåtgärder och utredningen vi har under morgonen fått ärendet till oss på grova brott. Men vi har jobbat med ärendet under natten, sa Anders Hägglund, förundersökningsledare till Aftonbladet i onsdags.

På fredagsmorgonen meddelade polisen att de döda är en man och en kvinna i 50-årsåldern, och att anhöriga har underrättats. Polisen är fortsatt förtegen om vilken relation de avlidna personerna har.

Dödsorsaken är ännu oklar och polisen väntar fortfarande på den rättsmedicinska analysen för att få reda på dödsorsaken.

– Man påträffade två avlidna personer i lägenheten och omständigheterna på platsen gjorde att man inledde en förundersökning om mord, sa Per Fahlström på polisens regionledningscentral till Mitt i i onsdags.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sundbyberg direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.