ANNONS

Många rån i centrum – polisen utreder samband

huddinge centrum
Många rån på kort tid i Huddinge centrum.
På mindre än en vecka har tre rån anmälts i Huddinge centrum. Polisen utreder nu om det kan finnas några samband mellan de misstänkta rånen.
ANNONS

På mindre än en vecka har Huddingepolisen fått in tre anmälningar om rån eller rånförsök i nära anslutning till Huddinge centrum.

Två av anmälningarna kom in i fredags, mellan klockan sju och halv nio på kvällen.

Fick bara med sig tuggummi

Två yngre killar ska då ha blivit påhoppade på Forelltorget av två lite äldre killar som försökt få med sig både värdesaker och kläder, men lyckades enligt anmälan bara få med sig ett tuggummi.

En stund senare blev en annan ung kille omringad på Patron Pehrs väg. Tre lite äldre killar ska ha börjat känna igenom hans kläder i jakt på mobiltelefon, men blivit skrämda av en förbipasserande och gett sig av tomhänta.

Ytterligare en rånanmälan från Huddinge centrum kom in till polisen i tisdags vid 15-tiden.

Det korta tidsspannet och snäva geografiska området får polisen att undra om det kan finnas något samband mellan händelserna.

– Vi får in anmälningar som rör personrån i anslutning Huddinge centrum löpande, men nu har vi fått in flera under den senaste veckan där vi utreder om det kan finnas något samband, säger Johan Berglund, förundersökningsledare på Huddingepolisen.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.