ANNONS

Politikerna ber om hjälp att forma visionen

Kommunhuset i Vallentun.
Kommunhuset i Vallentun.
Vallentunas invånare har bjudits in till ett seminarium för att ta fram kommunens nya framtidsvision.
– Det är en ypperlig möjlighet att påverka vilken vision Vallentuna ska ha framöver, säger Paris Liljestrand (M), kommunstyrelsens ordförande i Vallentuna.
ANNONS

I mars tog kommunfullmäktige beslut om riktningen för utvecklingsarbetet av Vallentuna de närmsta åren.

Politikerna vill satsa på att bygga ut infrastrukturen, och bättre utnyttja närheten till både Arlanda och Stockholm. På så vis ska Vallentuna växa som tätort och locka till sig fler investerare och invånare.

Nästa steg blir att formulera visionen. Därför har Vallentunas politikerna bjudit in Vallentunas invånare till ett seminarium i kommunhuset tisdagen den 29 augusti, klockan 18.00.

–  Kommunens bild av sig själv har förändrats. Vi är inte längre är en kommun i den yttre regionen, utan vi befinner oss mitt i. Vi måste tänka nytt, för locka till oss innovatörer och fler företag som kan ge våra invånare bättre service, säger Paris Liljestrand (M), kommunstyrelsens ordförande i Vallentuna.

För att få en plats på seminariet om att ta fram Vallentunas ny framtidsvision måste man anmäla sig senast den 27 augusti, via kommunens hemsida.

– Jag hoppas att många kommer och tar med sig idéer och tankar på hur vi gemensamt kan utveckla Vallentuna, Paris Liljestrand

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vallentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.