Populärt café i Vega lägger ner

Nu är det slutsålt på de populära smörgåstårtorna från cafét.
Nu är det slutsålt på de populära smörgåstårtorna från cafét.
café fikAnn
Fiket var väldigt populärt och arrangerade allt från mopedträffar till trubadurkvällar.
Café FikAnn i Vega lägger ner verksamheten. Det populära cafét kommer slutföra de beställningar som kommit in men efter det är det slut.
– Det har varit roliga år och det är kul att vi har lyckats driva ett café som människor har njutit av, säger ägaren Ann Crossler.

Café FikAnn i Vega lägger ner verksamheten. Sedan tidigare har man stängt cafédelen och bara haft cateringen öppen. Nu stänger även cateringen.

– Vi kommer att sälja vårt hus och då gärna ihop med cafét . Det är olika familjeangelägenheter som har gjort att vi blivit tvungna att ta det här beslutet, skriver Ann Crossler i ett mejl till Mitt i.

Kommer att sakna världens mysigaste fik

Förra veckan meddelade Ann Crossler att hon skulle avveckla cafét i ett inlägg på Facebook som fick över 70 kommentarer.

–Neeej!!! Kommer att sakna världens mysigaste fik. Min hund, Björne, kommer sakna ”köttbulle”-stället. Gråter av saknad, skriver Eija-Lena Hedberg i en kommentar.

– Det har varit roliga år och det är kul att det har varit uppskattat. Att vi lyckats med att driva ett café som människor njutit av.  Nu hoppas vi att någon annan vill driva cafét vidare, skriver Ann Crossler i mejlet.