ANNONS

Premiär för julmarknad i Bandhagen

andy frank
Luciana Amado Sandberg och Andy Frank arrangerar julmarknaden.
Andy Frank har tidigare ordnat festivalen BandDagen och nu är det dags för julmarknad. Lördagen den 9 december blir det hantverk, hembakt, loppis, mat och dj i Bandhagens centrum.
– Folk är så redo för det här, säger han.
ANNONS

Andy Frank och Luciana Amado Sandberg har tidigare arrangerat festivalen BandDagen i Bandhagen, som gjorde succé i våras.

Nu arrangerar de tillsammans med HSB för första gången en julmarknad i Bandhagens centrum. Lördagen den 9 december mellan klockan 11 och 16 är det dags.

Det blir en massa konsthantverk och en stor loppis. Folk kan också sälja hembakat och hemlagat och så kommer det att finnas en food truck med vegansk mat. Dessutom ska en dj spela musik.

– Det blir experimentellt när man testar något nytt. Vi vill skapa en härlig stämning och att det ska komma folk från hela stan. Det är gratis att ställa upp ett bord, det är bara att anmäla sig på vårt Facebookevent, säger Andy Frank.

Kan bli flera marknader i vår

Han brinner för Bandhagen och att området ska leva.

– Det är en fantastisk blandning av folk och ett perfekt centrum. Vi ska bara fylla det med liv, säger han.

Julmarknaden är lite mer av det alternativa slaget än det traditionella.

ANNONS

– Jag vill att människor ska integreras och få kontakt med varandra. Det som integrerar människor är musik, mat och konst, säger Andy Frank.

Om julmarknaden blir lyckad planerar han att arrangera marknader med regelbundet under våren, lite som Hornstulls marknad.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Hammarby Björkhagen Skarpnäck direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.