Presenterar öppning av ny restaurang i Solna centrum

Solna centrum
Centrumchef Veronica Sjövik Sten är nöjd med kommande nyetablering.
En restaurang med hälsokoncept – det blir nästa tillskott i Solna centrums matutbud. Sedan tidigare är det klart att en hajpad burgarkedja öppnar innan sommaren.
– Det är två starka och trendiga restaurangkoncept, säger centrumchef Veronica Sjövik Sten.

Poké bowl-restaurangen Hawaii Poké öppnar i Solna centrum innan sommaren. Restaurangen flyttar in på inomhustorget i en lokal mellan Gina Tricot och Nilson shoes. Etableringen innebär kedjans åttonde restaurang i länet.

– Vi ser fram emot att etablera oss i Solna centrum då vi tror på lägen där det finns ett starkt dagligt flöde och mycket kontor, säger Susanne Wallman, delägare och etableringsansvarig för kedjan.

Vi fortsätter att förstärka vårt mat- och restaurangutbud ytterligare

Veronica Sjövik Sten, centrumchef

Som Mitt i tidigare har rapporterat är det även klart att snabbväxande burgarkedjan Bastard Burgers öppnar vid Systembolaget närmst entrén mot Telenorhuset, på en öppen yta där det idag är konstgräs.

– Vi fortsätter att förstärka vårt mat- och restaurangutbud ytterligare med två starka och trendiga restaurangkoncept, säger Veronica Sjövik Sten, centrumchef, Solna centrum, i ett pressmeddelande.

– Det är ett välbesök centrum med många matgäster både under lunch och middag. Vi känner att det finns en stor efterfrågan på ett riktigt bra streetfoodställe. Ett naturligt val helt enkelt, säger Bastard Burgers vd och medgrundare Simon Wanler.

Restaurang, Solna centrum

Veronica Sjövik Sten, Shopping Center Manager, Solna Centrum