Min lokala hjälte

Priscilla kan bli en av Sveriges bästa bloggare

Prscilla Timofeeva är en av tio nominerade för priset bästa medlemsblogg på hemsidan Finest.
Prscilla Timofeeva är en av tio nominerade för priset bästa medlemsblogg på hemsidan Finest.
Om två veckor ska Sveriges bästa bloggare utses på galan Finest Awards. En av de nominerade är Priscilla från Skärholmen.

Under användarnamnet Prisci bloggar Priscilla Timofeeva dagligen. I snitt skriver hon tre inlägg om dagen och når nästan 20 000 läsare dagligen. Det är andra gången som hon har nominerats till Finest Awards.

– Det är kul att bli nominerad igen. Det är spännande, man vet ju aldrig hur det ska gå, säger Priscilla.

Hon är nominerad i kategorin årets medlemsblogg. Bland nominerade i andra kategorier finns kända bloggare som Kissie, Kenza och Isabella Löwengrip.

Det var för cirka fyra år sedan som Priscilla startade sin blogg. Då var det mest för att nära och kära och vänner skulle kunna läsa vad hon gjorde och för att hålla kontakten.

Bloggen handlar om hennes liv, det hon delar med sina tre barn och resorna som hon gör.

– Mestadels är det jätteroligt att ha bloggen. Det blir som ett jobb, jag måste skriva inlägg ofta. Läsarna vill ha nyheter, säger Priscilla.

Hon är en av tio nominerade i kategorin Årets medlemsblogg på bloggportalen Finest. En av över 12 000 bloggar som i dag finns på sidan.

Nu tänker hon jobba vidare med sin blogg, bland annat för att den ska bli en mer vuxen- och ungdomsblogg.

– Jag funderar på att ta bort mina barn från bloggen. Folk ser mitt liv ut och in och då vill jag försöka hålla barnen borta från den.

Bloggalan Finest Awards hålls den 20 april.