Järfälla FC har laddat upp för publikfest på Järfällavallen den 10 oktober när Djurgården kommer på besök för andra omgången i Svenska cupen.

Och publikrekord väntas det bli, med runt 1 400 sålda biljetter med ett dygn kvar till avspark.

– Det är klart att man gärna hade kommit över 2000 pers, men samtidigt är jag överlycklig över hur mycket folk det kommer bli. Jag hoppas en väldigt väldigt rolig fotbollskväll, säger Marc Albareda.

Kan bli blött i publiken

Synd bara att vädergudarna inte vill samarbeta. Det har regnat rejält i veckan och under matchdagen väntas resterna av orkanen Kirk dra in med ännu mer regn.

– Fotboll spelas oavsett regn eller sol, så vi får göra det bästa av situationen. Men det är ju tråkigt om vi tappar publik.

David har toppat formen – Goliat i svacka

Att David skulle lyckas slå Goliat i det här fallet är det inte många som tror. Men att döma av lagens form finns det ändå en liten chans. Med tre raka segrar har Järfälla FC klättrat upp till en femteplats i division 2 norra Svealand.

Samtidigt har Djurgården tappat poäng mot de båda bottenlagen Kalmar och Värnamo, vilket fått flera supportrar att tvivla på lagets chanser i Svenska cupen:

Twitter Djurgården-Järfälla