ANNONS

Masse och Salla får K P Arnoldssonpriset

Masse till vänster och Salla till höger utanför huset i Fittja där bodde som barn.
Masse till vänster och Salla till höger utanför huset i Fittja där bodde som barn.
Bröderna Masse och Salla Salazar-Campos får K P Arnoldssonspriset.
Mångkulturellt centrum motiverar:
”För att de genom sitt mångåriga musikarbete har satt Botkyrka på den musikaliska Sverigekartan och gett en stolthet till många Botkyrkaunga.
ANNONS

Det är stiftelsen Mångkulturellt centrum som ser ut pristagarna av K P Arnoldssonspriset. I år går priset som delas ut på kommunfullmäktige i Botkyrka den 26 april till Norsborgsbaserade Redline Recordings och musikerna Masse och Salla Salazar-Campos som ligger bakom Redline Recordings som blivit en av hörnstenarna i svenskt musikliv. Masse och Salla är uppväxta i Fittja, men bor numera i Liljeholmen och Farsta. Studion för Redline Recordings har de i Norsborg.

Motiveringen från Mångkulturellt centrum lyder:

Redline Recordings – ”för att de genom sitt mångåriga musikarbete har satt Botkyrka på den musikaliska Sverigekartan och gett en stolthet till många Botkyrkaunga. Särskilt som de har bestämt sig för att stanna kvar i Norsborg där de en gång började, för att fortfarande vara nära sina unga och för att visa att förebilder även kan stanna kvar i orten och inte behöver flytta när man har ”lyckats”. 

ANNONS