Ringen klättrar på centrumlista

Ringen centrum
Sickla köpkvarter går om Nacka forum och Ringens centrums kunder blir allt nöjdare. Det är resultatet av den årliga undersökningen om stockholmarnas favoritcentrum.

Varje år genomför konsultbolaget Evimetrix en webbundersökning för att se vilket centrum som stockholmarna uppskattar mest.

Bland annat så tittar man på vilket centrum som ökar mest när det gäller så kallat ”Nöjd kund-index” (NKI) och i år är det Ringen centrum på Södermalm som har klättrat mest på listan.

Priset för årets bästa handelsplats tar i år Sickla köpkvarter hem, som även klättrar på listan över centrum med bäst utbud av affärer, där Sickla köpkvarter hamnar på tredje plats och därmed petar ner lokalkonkurrenten Nacka forum till en fjärdeplats.

Däremot hamnar Nacka forum som nummer tre över årets kommun-/regioncentrum, där Sickla köpkvarter hamnar utanför pallen.

Varje år är ett 50-tal centrum i Stockholm med i undersökningen som i år besvarades av 1 800 personer. Det centrum som tog hem den totala segern var Täby centrum, som tog tillbaka förstaplatsen från Mall of Scandinavia.