Rockvampyrer till Grönans scen

Skådisen Johnny Depp, rocklegendaren Alice Cooper och Joe Perry från Aerosmith har bildat ett otippat rockband. I maj lirar gubbarna på Gröna Lund.

På måndagsmorgonen gick nöjesfältet på Djurgården ut med sin bokning – som man är mycket stolt över.

– Jag måste nypa mig själv i armen när jag tänker på att vi faktiskt lyckats boka Hollywood Vampires till Gröna Lund. Denna magiska konstellation av Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry kommer att knocka publiken fullständigt, och det är en stor ära att få vara den konsertarena som får presentera bandet för Sverigepubliken för första gången, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund i ett pressmeddelande.

Rocklegendaren Alice Cooper bildade på 70-talet en ”dryckesklubb” med namnet Hollywood Vampires. Föreningen innehöll musiker som gillade att festa och höll till på klubben Rainbow Bar & Grill på Sunset Strip. Enda sättet att bli medlem var att dricka en befintlig medlem under bordet.

För tre år sedan bildade Alice Cooper istället rockbandet Hollywood Vampires tillsammans skådespelaren Johnny Depp och gitarristen från Aerosmith Joe Perry. Den 30 maj spelar trion på Grönans stora scen.