ANNONS

S-toppar kräver svar om busstrafiken

"Problemet är inte att SL får för lite pengar, problemet är att resenärerna får för lite för pengarna". Det skriver ledande Socialdemokrater från fem Södertörnskommuner i ett öppet brev till trafiklandstingsråd Kristofer Tamsons (M).
ANNONS

Efter beskedet om de kraftiga neddragningarna i busstrafiken i Stockholm har Socialdemokraterna i Södertörnskommunerna Botkyrka, Huddinge, Nynäshamn, Haninge och Södertälje reagerat starkt.

Tillsammans har de nu skrivit ett öppet brev till trafiklandstingsrådet Kristofer Tamsons (M), där de riktar skarp kritik mot hur landstinget har hanterar kollektivtrafiken.

Bland annat undrar de om moderaterna har övergett sina intentioner att verka för att det ska vara snabbt, enkelt, bekvämt och tryggt att ta sig fram i Stockholm.

De som har skrivit under det öppna brevet till Kristofer Tamsons är Katarina Berggren, kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka, Boel Godner, kommunstyrelsens ordförande i Södertälje, Anna Ljungdell, kommunstyrelsens ordförande i Nynäshamn, Meeri Wasberg, kommunstyrelsens ordförande i Haninge och Emil Högberg, gruppledare för Socialdemokraterna i Huddinge.

Här kan du läsa hela brevet:

https://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/Arbetarekommuner/Botkyrka1/Nyheter/Oppet-brev-med-anledning-av-nedrustningen-av-kollektivtrafiken/

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.