Min lokala hjälte

Så får du ett toppenlov i Väsby

En hel del aktivitet med dinosaurietema arrangeras på biblioteket i Väsby.
En hel del aktivitet med dinosaurietema arrangeras på biblioteket i Väsby.
Äntligen höstlov - Mitt i Väsby har listat några av de bästa aktiviteterna i veckan.

I Upplands Väsby:

Lövkoja: Dans, musik och filmupplevelse för barn i åldern 3-6 år. Beskrivs som ”en höstlovsföreställning med lek bland träd och buskar”. Torsdag 3/11 klockan 10.00

Höstlov = dinosaurielov: På biblioteket i Väsby satsar man denna höst på dinosaurier. Bland programpunkterna finns sagostund och pyssel med dinosaurietema på tisdag klockan 10 och dinosaurieshow klockan 13 på onsdag

Skridskoåkning: Tiden för allmänhetens åkning utökas till klockan 12-15 hela veckan i Vilundahallen. I samma ishall bedrivs ett kostnadsfritt hockeyfritids för alla i åldrarna 5-16 år måndag – fredag, 15-16. Mellanmål bjuds det på strax innan passet.

Gunnes gård: Den populära vikingagården i Smedby håller öppet tisdag – torsdag, klockan 10-14. Eldstäderna är urskottade och alla besökare är välkomna att grilla på sin medhavda grillkol.

Utflykt till centrala Stockholm:

Tiotretton på kulturhuset är en plats där den som är mellan åldrarna 10 och 13 får komma och hänga, läsa böcker, göra låtar med mera. Det enda som behövs är ett bibliotekskort från Stockholms stadsbibliotek, för att kunna låna böcker, surfplattor, datorer, videokameror och ritplattor.