ANNONS

Så flyttade de här Värmdöborna

<b>Annika Lundell, 28 år, Gustavsberg:</b>  – Från Djurö, där jag är uppvuxen, flyttade jag till Gustavsberg. Trivs så väldigt bra med närheten till skärgården och naturen, men ändå nära in till stan. Det har allt!
<b>Annika Lundell, 28 år, Gustavsberg:</b> – Från Djurö, där jag är uppvuxen, flyttade jag till Gustavsberg. Trivs så väldigt bra med närheten till skärgården och naturen, men ändå nära in till stan. Det har allt!
&lt;b&gt;Bernt Holmström, 78 år, Gustavsberg:&lt;/b&gt;  – Jag föddes på Södermalm. När jag gifte mig flyttade vi till Farsta, senare byggde jag hus på Saltarö för att få ombyte och trivas bättre. Jag föll för närheten till havet och fisket.
<b>Bernt Holmström, 78 år, Gustavsberg:</b> – Jag föddes på Södermalm. När jag gifte mig flyttade vi till Farsta, senare byggde jag hus på Saltarö för att få ombyte och trivas bättre. Jag föll för närheten till havet och fisket.
&lt;b&gt;Laila Johansson, 79 år, Gustavsberg:&lt;/b&gt;  – Kom som 8 åring med min familj från Skåne till brukssamhället Gustavsberg, där jag har mitt hjärta. Nu har jag bott i samma lägenhet sedan 52 år tillbaka.
<b>Laila Johansson, 79 år, Gustavsberg:</b> – Kom som 8 åring med min familj från Skåne till brukssamhället Gustavsberg, där jag har mitt hjärta. Nu har jag bott i samma lägenhet sedan 52 år tillbaka.
&lt;b&gt;Matilda Thelin, 31 år, Norra Lagnö:&lt;/b&gt;  – Mina svärföräldrar förde oss hit och nu är min mamma på väg att flytta efter från Hammarbyhöjden. Det känns som Bullerbyn. Jag trivs så bra med familjen nära och nu vill vi aldrig flytta igen.
<b>Matilda Thelin, 31 år, Norra Lagnö:</b> – Mina svärföräldrar förde oss hit och nu är min mamma på väg att flytta efter från Hammarbyhöjden. Det känns som Bullerbyn. Jag trivs så bra med familjen nära och nu vill vi aldrig flytta igen.
&lt;b&gt;Lena Windahl, 44 år, Gustavsberg:&lt;/b&gt;  – Vi ska faktiskt flytta hem igen, till Västerås. Där finns familjen och gamla vänner kvar. Sorgligt att lämna allt här såklart, vi har trivts väldigt bra, men familjen har varit för långt bort.
<b>Lena Windahl, 44 år, Gustavsberg:</b> – Vi ska faktiskt flytta hem igen, till Västerås. Där finns familjen och gamla vänner kvar. Sorgligt att lämna allt här såklart, vi har trivts väldigt bra, men familjen har varit för långt bort.
ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Värmdö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.