Så här har flyttlassen gått

Carina Elfner 54 år, Gubbängen:  – Jag flyttade till Gubbängen från Älvsjö för sju år sedan. Jag fick en trea genom Familjebostäders interna bostadskö. Jag trivs superbra. Det är lugnt och fint. Så var det inte i Älvsjö, det var stökigt och bökigt.
Carina Elfner 54 år, Gubbängen: – Jag flyttade till Gubbängen från Älvsjö för sju år sedan. Jag fick en trea genom Familjebostäders interna bostadskö. Jag trivs superbra. Det är lugnt och fint. Så var det inte i Älvsjö, det var stökigt och bökigt.
Kurre Oraste 62 år, Farsta strand:  – Jag bodde i Skarpnäck i tio år men 2002 flyttade jag till Hökarängen. Där trivdes jag mycket bättre. I Skarpnäck var allt nytt, i Hökar­ängen är det äldre och mer trivsamt. 2010 flyttade jag vidare till Farsta strand.
Kurre Oraste 62 år, Farsta strand: – Jag bodde i Skarpnäck i tio år men 2002 flyttade jag till Hökarängen. Där trivdes jag mycket bättre. I Skarpnäck var allt nytt, i Hökar­ängen är det äldre och mer trivsamt. 2010 flyttade jag vidare till Farsta strand.
Julia Lundin, 19 år, Enskede­dalen:  – När jag var liten bodde vi i Enskede gård och Kärrtorp. Sen bodde jag i Vasa­stan ett tag innan min familj flyttade till Tyresö. För tre år sen flyttade vi till Enskede­dalen. Jag kan inte tänka mig att flytta norrut.
Julia Lundin, 19 år, Enskede­dalen: – När jag var liten bodde vi i Enskede gård och Kärrtorp. Sen bodde jag i Vasa­stan ett tag innan min familj flyttade till Tyresö. För tre år sen flyttade vi till Enskede­dalen. Jag kan inte tänka mig att flytta norrut.
Gerd Bengtsson, Kärrtorp:  – Jag har bott i Bagarmossen i 40 år. Sedan, när min man gick bort, flyttade jag till Kärrtorp. Men egentligen är jag en söderböna. Mina föräldrar växte också upp på Söder. Egentligen ville jag flytta tillbaka dit, men det är för dyrt.
Gerd Bengtsson, Kärrtorp: – Jag har bott i Bagarmossen i 40 år. Sedan, när min man gick bort, flyttade jag till Kärrtorp. Men egentligen är jag en söderböna. Mina föräldrar växte också upp på Söder. Egentligen ville jag flytta tillbaka dit, men det är för dyrt.
Otto och Monika Johansson, Hammarbyhöjden:  – Jag är från Linköping, sen flyttade jag och min nuvarande fru till Lidingö. Efter det bodde vi i Hammarby sjöstad ett tag och då fastnade vi för söderort. Vi har bott på Söder också men jag föredrar Hammarbyhöjden.
Otto och Monika Johansson, Hammarbyhöjden: – Jag är från Linköping, sen flyttade jag och min nuvarande fru till Lidingö. Efter det bodde vi i Hammarby sjöstad ett tag och då fastnade vi för söderort. Vi har bott på Söder också men jag föredrar Hammarbyhöjden.