Så ska Järvaborna fira Alla hjärtans dag

Liliana El-Hage, Marcel El-Hage med sonen Leon El-Hage, Hjulsta:  "Vi firar hemma. Vi ordnar en fin middag kanske med hummer och musslor och lite vin."
Liliana El-Hage, Marcel El-Hage med sonen Leon El-Hage, Hjulsta: "Vi firar hemma. Vi ordnar en fin middag kanske med hummer och musslor och lite vin."
Habon Ali, Blackeberg:  "Jag ska gå ut med kompisar. Vi kanske äter ute och går på bio. Jag skulle vilja se "The 5th wave"
Habon Ali, Blackeberg: "Jag ska gå ut med kompisar. Vi kanske äter ute och går på bio. Jag skulle vilja se "The 5th wave"
Danniel Piasecki och Kasia Sosnowska, Tensta:  "Vi går på restaurang eller så lagar vi italiensk mat hemma. Vi kanske tar en promenad i centrala Stockholm."
Danniel Piasecki och Kasia Sosnowska, Tensta: "Vi går på restaurang eller så lagar vi italiensk mat hemma. Vi kanske tar en promenad i centrala Stockholm."
Aron Liljeskog och Maria Persson, Tensta:  "Vi kommer att fira dagen innan eftersom Aron ska jobba på söndag. På lördag ska vi äta på Lilla Ego. Det är bra mat där."
Aron Liljeskog och Maria Persson, Tensta: "Vi kommer att fira dagen innan eftersom Aron ska jobba på söndag. På lördag ska vi äta på Lilla Ego. Det är bra mat där."
Berhane Ghebreyesos, Tensta:  "Jag brukar glömma bort alla hjärtans dag men i år ska jag försöka komma ihåg det. Jag ska ge en ros till min fru. Vi har varit gifta sedan 1985."
Berhane Ghebreyesos, Tensta: "Jag brukar glömma bort alla hjärtans dag men i år ska jag försöka komma ihåg det. Jag ska ge en ros till min fru. Vi har varit gifta sedan 1985."
Josef Rasoul, Jakobsberg:  "Jag ska vara med tjejen. Vi går nog på bio och kanske äter på restaurang i city. Jag ska ge henne en ros."
Josef Rasoul, Jakobsberg: "Jag ska vara med tjejen. Vi går nog på bio och kanske äter på restaurang i city. Jag ska ge henne en ros."
xx