ANNONS

Så ska julen bli kul – utan snö

Victor Nilsson tänker spela hockey under lovet.
Victor Nilsson tänker spela hockey under lovet.
Julbak, julbio och skridskoåkning. Det är några av aktiviteterna som erbjuds i Huddinge när snön lyser med sin frånvaro.
ANNONS

Om man väljer att tro väderleksrapporten ser det ut som att pulkan och skidorna får stanna hemma ett tag till. Men det finns fortfarande massor med aktiviteter att göra i Huddinge under jullovet.

Bland annat arrangerar Torpet i Segeltorp julmys på tisdagskvällen. Den 28:e har de quizz och den 29:e arrangeras Xbox360-turnering. Vårby ungdom har godisjakt i Vårby i kväll tisdag, och i morgon onsdag har de julbak för alla mellan 13 och 19 år.

Även ishallarna i Huddinge håller öppet. En som kommer att spendera stora delar av jullovet vid Stortorps uteisbana är Victor Nilsson från Trångsund.

– På lovet ska jag bara vara hemma och sen köra hockey. Det brukar vara mycket folk här vid Stortorpshallen vid lovet, säger han.

Victor Nilsson går i sjuan och han spelar vanligtvis innebandy men passar på att spela lite hockey på skoj på lovet.

Elis Liljström, fritidskonsulent på Huddinge kommun, berättar att kultur- och fritidsnämnden inte har något särskilt planerat för jullovet. Enligt henne brukar de i stället lägga krut på strax innan och efter lovet.

– En av de större aktiviteterna som Huddinge kommun är med och organiserar är My con vid Stockholmsmässan. Men det äger rum efter julhelgen i början på januari, säger hon.

Enligt Elis Liljeström väljer kultur- och fritidsförvaltningen att inte ha så mycket aktiviteter pågrund av kostnads- och tidsprioriteringar.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.