ANNONS

Han säljer lägenhet med släggan

När det var svårt att fota lägenheten åkte släggan fram.
När det var svårt att fota lägenheten åkte släggan fram.
När mäklaren var på plats för att ta bilder på lägenheten var det svårt att få det att funka. Då tog de fram släggan och började riva.
ANNONS

I svåra tider på bostadsmarknaden krävs hårdare tag från mäklarna. Så Marko Jovanovic på Skandiamäklarna Sollentuna plockade fram en slägga.

Hur kom ni på den här idén?

– Det var en spontan grej. Det var svårt att fota i lägenheten så vi bestämde oss för att göra något annorlunda. Säljaren hade eventuellt tänkt renovera innan försäljning så vi sa att vi testar och ser vilken respons det får, säger Marko Jovanovic.

Man undrar ju vilket skick lägenheten var i innan om ni valde att börja riva?

– Det beror på vem man frågar. Så här i efterhand har jag förstått att det fanns en del som tyckte att det var ett ganska bra skick. Jag kanske har slagit sönder en lägenhet jag kunde sälja.

mäklare slägga rotebro

Lägenheten ligger på Sturevägen i Rotebro.

Marko delade annonsen på sin Facebook sida och många kommentarer och reaktioner. Det var många som tyckte det var en rolig grej.

– Vi hoppas att vi får göra fler sånna här grejer. Ha någon en idé får ni gärna höra av er och tipsa.

ANNONS

Behöver mäklare var mer kreativa med sina annonser idag än för ett år sen?

– Man behöver definitivt gör det lilla extra men det behöver inte innebära att man ska ta fram släggan varje gång. Men vi har märkt av en trend av att kunder ställer högre krav, de vet vad de vill ha.

mäkalre slägga sollentuna