ANNONS

Salvatore vill se mycket intriger

Salvatore Scappini håller i eftersnacket med deltagare som åker ut ur årets ”Paradise hotel”. Själv skulle han aldrig ställa upp i programmet.
Salvatore Scappini håller i eftersnacket med deltagare som åker ut ur årets ”Paradise hotel”. Själv skulle han aldrig ställa upp i programmet.
Paradise Hotel är tillbaka och lovar mer intriger än tidigare.

Söderortsbon Salvatore Scappini leder eftersnacket till dokusåpan – och tycker att det är töntigt när folk blir kära.

– Jag gillar mer när de hugger varandra i ryggen.
ANNONS

I webbsända ”Studio Paradise” intervjuas den eller de som tvingats lämna ”Paradise Hotel”. Veckan som gått diskuteras och Salvatore Scappini ställer frågorna som ingen annan vågar ställa till deltagarna.

– Jag ställer jobbigare och obehagligare frågor än andra. Jag frågar rakt ut, fast med en mjuk ton. Så får jag deltagaren att svara ärligt, säger han.

Salvatore är snabb i svaren och skräder inte orden. Han tycker att den här säsongen är strået vassare och han gillar det.

– Det finns många roliga karaktärer, det är inte lika pretentiöst som första säsongen. Nu är det lite mer dramatik, ungefär som Jersey Shore.

Själv har han ingen personlig favorit, men den som spelar spelet fullt ut är den som får hans uppskattning.

– Folk glömmer vad det är för program. Det finns en summa med pengar, alla vill åt dem. Jag gillar de som tävlar och inte bara är där på semester. Jag gillar spelet och tävlingen mest. Det är töntigt med folk som är med och blir kära. Jag gillar mer när de hugger varandra i ryggen och när folk har intriger.

Finns inte risken att någon av deltagarna kan må dåligt av det?

– Kanske förut när programmet var nytt, men nu för tiden vet deltagarna vad det handlar om, och vad de ger sig in i.

Intriger kan utlovas i programmet, men precis som vid tidigare säsonger väcker dokusåpan kritik med ett innehåll där unga människor dricker mycket alkohol, har sex och spelar ut varandra framför tv-kameran. Men det kunde ha varit värre, menar Salvatore.

ANNONS

– Det är trots allt en dokusåpa. Och helhetsmässigt så tycker jag att alla i förra säsongen hade ganska schysta värderingar ändå. Det kunde ha varit värre. Folk har alltid åsikter och folk vill alltid hata. Man kan inte gilla allt.

Vilken sorts person skulle du vara i Paradise Hotel?

– Jag skulle aldrig någonsin vara med. Jag föredrar att prata om och med deltagarna, men jag skulle inte ställa upp själv. Jag är inte så folklig av mig.