ANNONS

Låna hem en skådespelare till ditt vardagsrum

Sedan 2015 har Carl Olof Berg gjort 140 hemlån i Sverige och Berlin i Tyskland.
Sedan 2015 har Carl Olof Berg gjort 140 hemlån i Sverige och Berlin i Tyskland.
Nu kan du som Haningebo låna hem skådespelaren Carl Olof Berg till ditt vardagsrum. Om du bjuder honom på kaffe kan han lära dig prinsessjympa eller bjuda på ett popquiz på ett ostämt piano.
ANNONS

Nu kan du som Haningebo låna hem en skådespelare mot att du bjuder honom på en kopp kaffe. Föreställningen Hemma hos dig med Carl Olof är ett konstprojekt som vill erbjuda ett personligt samtal om maskulinitet och prestige men också om hemmet som en scen där man skapar och bygger sina kroppar.

Skådespelaren Carl Olof Berg kommer hem till dig och gör en av tre följande koreografier, prinsessjympa, en guidad visning av herrklubbar eller ett popquiz på ostämt piano.

Sedan 2015 har Carl Olof gjort 140 hemlån i Sverige och Berlin i Tyskland.

– Jag är ju intresserad av vad som händer när jag som man gör det som traditionellt ses som kvinnligt, säger Carl Olof Berg.

Den som bokar bestämmer om den vill vara själv eller bjuda hem så många den vill. I praktiken skapas det små satellitscener då de som bokar tenderar att bjuda hem vänner, grannar och andra. Alla uppvisningar är mellan 30 till 40 minuter långa.

Föreställningen görs i samarbete med Riksteatern och kommer till Haninge mellan den 27 november till 1 december.

För mer info klicka här.

Fakta

Var och när

Var: Hemma hos dig i Haninge.

Datum: 27 november -1 december

Så bokar du: Ring bokningen på 0769-454444

Källa: Riksteatern
ANNONS