ANNONS

Villa i Skogås totalförstörd efter brand

Enheter
Villan totalförstördes i branden.
En villa i Skogås i Huddinge började brinna under natten till onsdagen. Huset var i princip totalförstört redan när brandkåren kom dit.
ANNONS

Det var strax efter klockan två i natt som polis och brandkår larmades till Midvintervägen i Skogås. Brandbilar från de tre stationerna Haninge, Huddinge och Farsta skickades dit, men villan var redan så gott som totalförstörd redan när den första bilen var på plats.

Vid tretiden ska branden ha varit inom kontroll, men brandkåren var vid niotiden på morgonen fortfarande på plats för eftersläckning och kontroll. De som bodde i huset hann ta sig ut utan att någon kom till skada.

Vad som orsakade branden är oklart. Polisen kommer under dagen eller senast i morgon att göra en teknisk undersökning för att ta reda på orsaken.

– Vi tror inte att det är någon som tänt på med flit, utan att det kan röra sig om en olyckshändelse. Det kan vara att någon glömt ett levande ljus, eller något tekniskt fel som ligger bakom, men vi kan inte säga vad som orsakade branden förrän vi har gjort en teknisk undersökning, säger Jens Mårtensson, vakthavande befäl på Stockholmspolisen.

En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

ANNONS