ANNONS

Sköt mot hus med barn i: ”För jävligt”

En teknisk undersökning har genomförts på platsen för skottlossningen.
En teknisk undersökning har genomförts på platsen för skottlossningen.
Den skottlossning som inträffade i Vattmyra i början av förra veckan var riktad mot ett hus där bland annat flera barn befann sig vid tillfället.
– Det är bara med guds försyn som ingen blir skadad, säger Patrik Zanders som leder förundersökningen.
ANNONS

Det var på natten till den 5 december som någon eller några sköt flera skott mot en hus i Vattmyra i norra Jakobsberg. Förutom två vuxna befann sig tre barn i huset när skotten avlossades, enligt polisen.

– Det är förjävligt att man kan vara så hänsynslös, och skjuta mot en fastighet och inte ha nån aning om vad det befinner sig för människor där inne. Det berör oss mycket, och vi är angelägna om tips och hjälp att förstå vad som kan ligga bakom detta, säger Peter Zanders.

Bostad besköts i Jakobsberg

”Material” skickat på analys

Eftersom utredningen ännu befinner sig i ett tidigt skede vill förundersökningsledare Patrik Zanders inte uttala sig om huruvida de har några indicier på varför just detta hus beskjutits.

– Det är klart att vi har våra funderingar och ett antal olika teser vi jobbar efter, men i nuläget uttalar jag mig inte om dem, säger Patrik Zanders.

En teknisk undersökning har genomförts och flera förhör har hållits.

– Vi har skickat material till NFC för analys, men jag vill inte uttala mig om vad det är för material, säger Patrik Zanders.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Järfälla direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.