UPPDATERING: Nya bilder på försvunna småbarnsmamman Madelene

Madelene sågs senaste i Upplands Väsby.
Madelene sågs senaste i Upplands Väsby.
Madelene har två barn som hon brukar ringa varje dag.
Madelene har två barn som hon brukar ringa varje dag.
Kontakta polisen om du sett något som kan kopplas till Madelenes försvinnande.
Kontakta polisen om du sett något som kan kopplas till Madelenes försvinnande.
29-åriga Madelene från Kalhäll försvann den 6 november i Upplands Väsby. Polisen rubricerar händelsen som människorov.

Nu delar familjen med sig av fler bilder för att öka chansen att någon känner igen henne.

Den 6 november försvann 29-åriga Madelene. Hon sågs senast på en plats i Upplands Väsby, strax norr om Löwenströmska sjukhuset. Hennes mobiltelefon har också blivit pejlad i samma område vid den aktuella tidpunkten.

– Alla lampor i hennes lägenhet var tända. Mobilladdaren satt i väggen och datorn, som hon alltid brukar ha med sig, var hemma, berättar Madelenes mamma Susanne.

Hon är orolig för vad som har hänt dottern.

– Det är något som inte stämmer. Hon är en person som har stort behov av uppmärksamhet och brukar alltid höra av sig, ringa och säga god natt till sina barn. Det är något som är fel, säger Susanne.

Madelene har två barn som bor hos sin pappa.

Försvinnandet har uppmärksammats av organisationen Missing People sedan ett par veckor tillbaka, men utan några resultat än så länge.

Polisen rubricerar försvinnandet som människorov.

– Ja, det finns misstankar om brott så därför rubricerar vi det som människorov. Det stämmer. Mer än så vill jag inte säga nu, säger kriminalinspektör Björn Lindgren.

Många har läst om försvinnandet på Mitt i:s hemsida och vår första artikel, som gick ut tidigare i veckan, har spridits i sociala medier. Vissa läsare har kommenterat att det var svårt att göra iakttagelser av Madelene utifrån den bild som då publicerades. Därför uppdaterar vi nu efter att ha fått ytterligare några bilder från en familjemedlem.

Madelenes mamma Susanne vädjar till alla som vet något, eller har tips om var hennes dotter kan finnas, att höra av sig till polisen.