Småhusägare tar tempen på politikerna

Politikerutfrågningen startar klockan 18.30.
Politikerutfrågningen startar klockan 18.30.
Den som bor i radhus eller villa kan ikväll passa på att ställa sina frågor till de politiska partierna i Upplands-Bro. Villaägarföreningarna i kommunen anordnar politikerutfrågning.

Företrädare från alla politiska partier i kommunen kommer under tisdagskvällen att närvara i Kulturhuset i Kungsängen. Villaägarföreningarna i Upplands-Bro bjuder in både sina medlemmar och andra småhusägare för att ställa frågor om vad partierna gör för de som bor i radhus eller villa.

Frågor som föreningarna ser som viktiga är hur man vill utveckla Bro och Kungsängens centrum, hur man säkerställer att infrastrukturen hänger med när kommunen växer och vad man kan göra för att öka tryggheten.

– Vi finns som en lokal förening för att driva småhusägares olika frågor och då är det viktigt att ta reda på hur olika partier står i olika frågor inför valet, säger Kaj Bergenhill som är ordförande för Villaägareföreningen i Kungsängen.

Han är också politisk sekreterare i Moderaterna i Upplands-Bro, men kommer lägga den rollen åt sidan under kvällen och agera moderator.

Utfrågningen börjar klockan 18.30.