Nu intar politikerna torget i Kungsängen – så blir kvällens väder

Så blir vädret vid kvällens kommunfullmäktige på Kungsängens nya torg.
Så blir vädret vid kvällens kommunfullmäktige på Kungsängens nya torg.
Kvällens kommunfullmäktige närmar sig med stormsteg. Politikerna väntas ta plats i tältet på Kungsängens nya torg klockan 18.30. Men hur blir vädret? Mitt i reder ut – och ger klädtips till Upplands-Bros folkvalda.

I kväll är det äntligen dags för det unika utomhusmötet.

Kvällens kommunfullmäktige flyttar nämligen ut till torget i Kungsängens centrum och in i ett stort tält.

Från kommunens sida har man förklarat att syftet med detta är att göra politiken mer tillgänglig för invånarna. Man har samtidigt välkomnat alla intresserade att sitta med vid mötet som åhörare.

Gråmulen kväll i tältet

Men hur blir vädret? Bör politikerna ha med sig en extra varm tröja till den stundande politiska sammandrabbning runt vattenleken?

Mitt i reder ut och ger klädtips så ingen behöver frysa eller bli blöt.

Mötet börjar klockan 18.30 och pågår sedan till 22.00

Det ser enligt SMHI ut att bli en gråmulen kväll  med fallande temperaturer och lätt regn. I Kungsängen är det vid 18-tiden ljumma 18 grader för att sedan falla till 13 grader vid 22-tiden då den politiska festen väntas vara över.


Mitt i:s klädtips till politikerna

Med tanke på att temperaturerna vandrar neråt vill Mitt i slå ett slag för den klassiska fleecetröjan.

Med tanke på att temperaturerna väntas vandrar neråt vill Mitt i slå ett slag för den klassiska fleecetröjan. Foto: Most Photos

Även om regnvädret över torget enligt SMHI betecknas som lätt bör man förbereda sig på att det kan blir värre – gummistövlar är alltså att föredra.

Även om regnvädret över torget enligt SMHI betecknas som lätt bör man förbereda sig på att det kan blir värre – gummistövlar är alltså att föredra. Foto: Most Photos

 

Precis som självklarheten i ett par gummistövlar förordar Mitt i en ordentlig regnjacka.

Precis lika självklart som det är att ha gummistövlar, så rekommenderar Mitt i en ordentlig regnjacka för samtliga politiker.  Foto: Most Photos