ANNONS

Snart dags för 1 000 meter konst – och Al Pitcher

kollage-1-000-meter-konst
Komikern Al Pitcher är prisutdelare.
Snart är det dags för 1 000 meter konst – Stockholms längsta konst- och hantverksutställning. Lördag 28 fylls parkvägen mellan Huddinge station och Fullersta gård av konst och hantverk – proffs och amatörer ställer ut sida vid sida.
Den kände komikern Al Pitcher är prisutdelare i en skulpturtävling.
ANNONS

Lördag den 28 september är det dags för Huddinges egen konstfest 1 000 meter konst. Det är Stockholms längsta konst- och hantverksutställning och 120 utställare visar sina verk längs parkvägen mellan Huddinge station och Fullersta gård.

Proffs oh amatörer ställer ut och säljer sina verk sida vid sida. Utställningen pågår mellan klockan 11 och 15.

– Sträckan från Huddinge Centrum till Fullersta Gård, tillsammans med hela Fullersta Park förvandlas till en härlig generös kulturmötesplats för människor i alla åldrar och för alla smaker. Passa på att fika och umgås med varandra och kanske möta nya människor, säger MoonKee Horne, ordförande i Huddinge konstnärsklubb, i ett pressmeddelande.

Street art och Al Pitcher

I samband med utställningen anordnas även aktiviteter för hela familjen. Barnen kan gå loss med färger i konstverkstaden på Fullersta gård och det finns möjlighet att testa street art i Fullerstaparken.

Huddinge konstnärsklubb, HKK, ställer ut verk i parken och Garaget. Årets tema är flyttkartong och det blir stora skulpturer skapade av flyttkartonger.

Publiken kan rösta på sin favorit. Prisutdelningen hålls klockan 14:00. Prisutdelare är den kända komikern Al Pitcher.