Nu öppnar saluhallen Täby deli

Centrumchef Linda Jensen i Täby centrum framför nya saluhallen Täby deli
Saluhall. Centrumchef Linda Jensen framför skyltarna som skärmat av den stora ombyggnaden.
Täby Centrum storsatsar på att bli en matdestination i norrort.
Om en dryg vecka invigs nya saluhallen.

Täby centrum storsatsar i vår på en saluhall med restauranger och delidiskar, något Mitt tidigt skrev om. Det handlar om sju helt nya matkoncept, allt från klassisk fisk och stekta burgare till japanskt och balinesiskt käk (se faktaruta).

Öppnar om en dryg vecka

Den stora ombyggnaden av ytan som är hela 1000 kvadratmeter har skett bakom stora skärmar. Saluhallen invigs den 11 april.

Nästan halva ytan tas upp av matbutiken Paradiset.

– Paradiset blev ju klart med väldigt tidigt, men vi har velat öppna det här som en helhet. Vi vill öppna flera samtidigt för att det ska kännas att det är en ny matdestination, har centrum Linda Jensen tidigare sagt till Mitt i Täby.

Fakta

Här är alla nya matkoncept

Stigen – norrländska restaurang Knuts nya snabbkoncept

La Neta – prisad mexikansk mat

Kaori – japansk mat

Stekt – Söderhaket BC Burgers satsning

The Fishery – kändiskocken Malin Söderström knoppar av

Bali streetfood – hälsomat från Bali och Australien

Paradiset – matkedja med stort fokus på ekologiskt

Chokladfabriken – fikakoncept med chokladsmak

Gateau – kända kafékedjan utökar ytan

Källa: Täby centrum

Källa: Täby centrum