ANNONS

Här är söderorts julmarknader

Snart börjar årets julmarknader i söderort.
Snart börjar årets julmarknader i söderort.
Börjar du längta efter glögg, pepparkakor och brända mandlar? Med bara några veckor kvar till jul är det hög tid för julmarknader i söderort - här är några av dem.
ANNONS

Nu är det dags – med bara veckor kvar till jul är det hög tid för julmarknad! Passa på att köpa pynt, julgodis och annat som hör julen till på marknader runtom i söderort.

8–9 december

Sköndal

I växthuset i Stora Sköndal är det julmarknad för andra året i rad . Marknaden är öppen mellan klockan 10-16 varje lördag och söndag fram till jul. Här hittar du klappar, pynt, kransar, lussebullar och annat som hör julen till.

Västertorp

Den 8 december klockan 10–16 är det dags för Västertorp centrums årliga julmarknad. Stor loppis i hela centrum och erbjudanden från de lokala företagen och butikerna.

Enskede

Julmarknaden i Gamla Enskede äger rum den 8 och 9 december klockan 11–16. Alla butiker kommer hålla öppet och ungefär 80 övriga säljare som erbjuder hantverk, julsaker och hembakat.

Vinterviken

Jul i Vintervikens trädgård pågår den 8 och 9 december klockan 11–15. Mat- och konsthantverk, kafé och tänd grill. På lördagen klockan 13 blir det musik på scenen och på söndagen klockan blir det luciatåg med Hägerstens ungdomskör.

ANNONS

Liljeholmen

Den 8 och 9 december är det julmarknad i Färgfabriken, Lövholmsbrinken 1. Över 100 utställare, bar, mat och musik. Öppet klockan 11–17, entré 50 kronor. 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.