Kvar i Sollentuna på sommarlovet? – då finns det massor att göra

Sommarlovsaktiviteter i Sollentuna
Skateskola, bordtennis och odlingskollo är ett litet axplock av alla aktiviteter som kommunen erbjuder sommarlovsfirande ungdomar i år.
Under sommarlovet finns det en hel del att göra, både ute och inne, för dig som bor i Sollentuna och är kvar hemma. Serieworkshop, odlingskollo, badbuss och ett gäng olika sporter är bara några exempel – och alla kommunens aktiviteter är kostnadsfria.

Det är ett varierat utbud av aktiviteter som Sollentuna kommun erbjuder alla unga som spenderar sommarlovet på hemmaplan.

För den sportige finns Sollentuna Summer Camp i vecka 28, där deltagarna får testa på olika idrottsaktiviteter, och även ett Multisportläger på Edsbergs sportfält i vecka 29. Dessutom finns möjlighet att spela basket med Turebergs Basket (vecka 28–31) och pingis med Rotebro BTK i vecka 27.

Hela utbudet finns på kommunens hemsida

Är du i stället mer intresserad av odling så är kanske är Edsviks odlingskollo i vecka 27 något för dig.

Eller dataprogrammering, eller serieworkshop, eller skateskola, eller eller en dag i stallet?

Det finns som synes en hel del att välja på. Några aktiviteter behöver du föranmäla dig till men de flesta av dem kräver inte det utan du dyker bara upp. Här kan du se hela sommarlovsprogrammet på Sollentuna kommuns hemsida, och vilka aktiviteter som kräver föranmälan.