ANNONS

Sonen räddade dem från missbruk

Sindy Niklasson, Michael Sjöberg med sonen Lucifer som snart fyller snart 9 månader medverkar i för andra gången i TV4:s Unga Föräldrar.
Sindy Niklasson, Michael Sjöberg med sonen Lucifer som snart fyller snart 9 månader medverkar i för andra gången i TV4:s Unga Föräldrar.
Livet har vänts upp och ned sedan Sindy och Michael fick sonen Lucifer. Det har istället vänts på rätt kant.

– Vi hade kunnat ha haft ett tungt missbruk utan Lucy, säger Sindy Niklasson.

Nu kan tittarna åter följa dem i tv-programmet ”Unga föräldrar”.
ANNONS

Det har hänt mycket på ett år för Sindy Niklasson, 22, och Michael Sjöberg, 24, från Bagarmossen. Den största omställningen var när sonen Ozzy Lucifer föddes.

– Vi var rädda för hur det skulle vara att bli föräldrar. Om vi verkligen skulle palla. Men det är underbart, säger Sindy Niklasson.

Paret medverkar nu för andra säsongen i tvV4:s program ”Unga Föräldrar” där tittarna får följa dem i deras vardag. En vardag som inte alltid har varit så enkel.

– Folk som inte känner oss har dömt oss utifrån hur vi ser ut. Jag som bloggar fick mycket hatkommentarer. Men under graviditeten och i programmet har vi fått bevisa att vi är ganska vanliga föräldrar, säger Sindy Niklasson.

I programmet har de talat öppet om deras tidigare destruktiva liv med droger. Ett liv som i dag ligger bakom dem tack vare sonen Lucifer. Paret pratar mycket om hur livet hade sett ut utan honom.

– Micke var illa ute när vi träffades. Han hade kunnat vara död eller haft ett tungt missbruk, och jag hade kunnat vara inne på samma bana, säger Sindy Niklasson.

De tatueringar som Michael Sjöberg har över nästan hela kroppem sitter fortfarande kvar. Tatueringarna har gjort att arbetsgivare har nekat honom jobb. Nu har han fattat beslutet ta bort dem han har i ansiktet med hjälp av laserbehandling.

– Tidigare levde jag ett annat liv och brydde mig inte. Men nu tar jag bort dem för att komma in i samhället för min sons skull, säger han.

Vardagen i lägenheten i Bagarmossen rullar på, med Sindy som är föräldraledig och Michael som pluggar till sjuksköterska och driver en tatueringsstudio.

ANNONS

– Vi hoppas att det fortsätter i den riktningen som det har gjort nu. Framtiden ser ljus ut, säger Michael Sjöberg.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Hammarby Björkhagen Skarpnäck direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.