ANNONS

Sportlov i Danderyd – här är 9 heta tips

Sportlovet i Haninge bjuder på en hel del möjligheter för de unga.
Nu är det sportlovstider och det finns en hel del saker att göra i Danderyd.
Matlagning, pyssel eller fritidsaktiviteter. Det är bara ett axplock av det som finns att göra i Danderyd eller i närheten under sportlovet.
ANNONS

Nu är sportlovet här och kanske det börjar rycka lite i vintersportssådrorna. Men vad finns det att göra i Danderyd med omnejd? Vi har listat några tips som kanske kan locka.

Fjällresa eller utförsåkning nära Danderyd

För de som vill åka lagg behöver inte boka in en hel vecka i fjällen. Här är skidbackarna som ligger upp till tre timmar bort från Danderyd.

Åka på platten

Tycker man om att åka skidor på plattmark istället för i backe finns ändå alternativ. Det milda vädret har ställt till det lite för spåren i Danderyd. Däremot ligger en 2,8 kilometer lång bana i Täby konstsnöspår på Arninge golfbana.

Skridskor på schemat

Skridskobanorna har fyllt schemat med allmänhetens åkning. På Stockhagens IP, Enebybergs IP och Danderydsvallen går det att åka mellan 10:00 och 15:00 på vardagarna.

ANNONS

Späckat program på Fritidsgårdarna

Pavven, Fribergagården och träffpunkt Enebyberg håller alla öppet och erbjuder mängder med aktiviter. Eller vad sägs om bio, samba, matlagning, konstskapande, quiz eller gårds-OS?

Pyssel för de yngre

På de fyra biblioteken i kommunen erbjuds pysselstund och sagoläsning för de yngre barnen.

Plask och lek

Mörbybadet håller öppet för de som vill leka av sig i vattnet. Eller varför inte passa på att utmana kompisarna på att ta ett simmärke. Mörbybadet är även öppet under vissa kvällar.

Skapa musik

På Danderydsgården bjuder Stage Academy in till musikaliska aktiviteter. Skriva låtar eller spela instrument. Här finns coacher som hjälper dig att bli en riktig artist. Fri entré.

Flera föreningar har läger

Flera idrottsföreningar i Danderyd erbjuder sportlovsläger anpassat till olika kunskapsnivå. Kolla efter den idrott du är intresserad av.

Nya fotbollscentret i Danderyd

Under sportlovet har det nya Supercenter soccer i Danderyd lägerverksamhet för fotbollsintresserade. Mitt i var där och provspelade.

För fler aktiviteter i Danderyd, surfa in på kommunens hemsida.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.