Välj ditt område
matbutik
Hemköp stänger i april, öppnar igen i augusti.

Då stänger Hemköp i city

Nyheter Hemköp i city ska totalrenoveras och stänger hela butiken under fyra månader.
Under tiden hänvisas kunderna till en pop up-butik i Åhlénshuset.

Hemköp City har legat på samma plats sedan 1964, då Åhléns varuhus öppnade. Butiken renoverades senast 2004 och även då stängde butiken under en längre period. Nu är det dags igen.

Butiken stänger 17 april och öppnar igen i slutet av augusti. Då med en egen florist, en ny entré och fler automatiska betalningsstationer än tidigare.

– Butikens läge är oslagbart och efter renoveringen kommer vi att få en lika makalös butik. Det personliga mötet i butiken är otroligt viktig för oss på Hemköp men vi ser också att mötet inte alltid behöver ske vid betalningen. Vi utökar därför antalet medarbetare som rör sig i butiken för att erbjuda mer matinspiration och matkunskap, säger Thomas Gäreskog, vd på Hemköp i ett pressmeddelande.

Under renoveringen hänvisas kunderna till en pop up-butik på tunnelbaneplan i Åhlénshuset. Exakt var butiken ska ligga och hur stor den blir är inte klart.

Så, vad händer med de generösa öppettider under renoveringen? Lugn, Butiken kommer att hålla öppet mellan klockan 07.00 – 23.00 även i framtiden.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Polis
Nyheter

13-åringar gjorde inbrottsräd på Södermalm

Nyheter

Nytt skateområde Vaxholm

Kultur

Scenkonstfestivalen återvänder till Kärrtorp

Nyheter

Aktieägare säljer inte till Ellevio

Nyheter

Person påkörd av tåg – är vid liv

Morgonkollen

Flera knivskurna i länet