Stjäl från män hon raggar upp på krogen

Kvinnan misstänks ha stulit 200 000 kronor från berusade män på krogen.
Kvinnan misstänks ha stulit 200 000 kronor från berusade män på krogen.
Kvinnan misstänks ha stulit 200 000 kronor från berusade män på krogen. De flesta stölderna ska ha skett på Stureplan och nu jagas raggningstjuven.

Minst 20 män har drabbats under året skriver Aftonbladet och kvinnan ska ha kommit över 200 000 kronor från de berusade offren. Polisen sammanställer nu anmälningarna, men säger att det kan vara fler män som har lurats.

– Männen säger att de fått med sig en trevlig kvinna hem och att hon sen försvinner, säger Charlotte Steen vid Stockholmspolisens bedrägerisektion till Aftonbladet.

Polisen letar nu efter kvinnan som raggar upp männen i krogmiljö i centrala Stockholm – oftast vid Stureplan. Hon stjäl sedan kort och tömmer männens konton. Totalt ska 200 000 kronor ha stulits av kvinnan som ibland också haft en annan kvinna och en man med sig.

– De går på män som är jätteberusade, antingen får de med sig honom hem eller på en taxiresa, säger Charlotte Steen till Aftonbladet.

Kvinnan ska enligt Aftonbladet prata engelska med brytning och har sagt till flera av männen att hon precis har flyttat från Grekland till Sverige.