ANNONS

Stjärnkrögare öppnar i Kista galleria

Kista galleria.
Kista galleria.
Stjärnkrögarna Melker Andersson och Danyel Couet etablerar sig i Kista galleria. De ligger bakom konceptet Dos Gringos med quesadillas i olika varianter och desserter i mexikansk stil som öppnar i vår.
Det är en del i gallerians nya matkoncept.
ANNONS

Kista galleria ska moderniseras med en förnyad butiksmix, fler matupplevelser och utökad underhållning.

 I vår öppnar fyra nya matkoncept i gallerian: Vigårda, Dos Gringos, Snackbar och Taco Bar. 

Stjärnkrögarna Melker Andersson och Danyel Couet ligger bakom konceptet Dos Gringos med quesadillas i olika varianter och desserter i mexikansk stil. 

Fler än vad tionde besökare äter i foodcourten

–  Vi arbetar konstant med att utveckla vårt erbjudande och matutbudet är en viktig del av Kista galleria. Fler än var tionde besökare äter i foodcourten. Därför är vi väldigt glada att kunna erbjuda mat från några av Sveriges främsta kockar, till priser som passar de allra flesta, säger Magnus Åkesson, affärsområdeschef på Citycon i ett pressmeddelande. 

Flera nya butiker på gång

Rusta, Normal och Mr Espresso är andra nya aktörer i gallerian klara för etablering, meddelar Citycon i ett pressmeddelande.

– Hittills har vi tecknat avtal med nya varumärken till sammanlagt 5 000 kvadratmeter, varav några varumärken ännu är sekretessbelagda. Nästa steg i arbetet med att förnya butiksmixen blir att utöka dagligvarusidan och bredda nöjesutbudet, säger Magnus Åkesson. 

ANNONS