ANNONS

Idol-stjärnorna har checkat in på Scandic Star Sollentuna

Aida Secka, en av idolerna som har flyttat in på Scandic Star Sollentuna
Aida Secka och de andra Idol-stjärnorna bor sedan i söndags på Scandic Star Sollentuna i Sollentuna centrum.
Aida Secka, Idol
Aida Secka och de andra Idol-stjärnorna bor sedan i söndags på Scandic Star Sollentuna i Sollentuna centrum.
Scandic Star Sollentuna
Idolgänget bodde redan i fjol på Scandic Star Sollentuna. Samarbetet fungerade bra och nu har även årets Idol-stjärnor checkat in.
I höst blir det stjärnglans och chans till kändisspaning på Scandic Star Sollentuna.
Hela Idolgänget flyttade in i söndags och kommer att bo på hotellet ända till i december då vinnaren av Idol 2019 koras.
ANNONS

– Det är jättekul att ha dem här. Vi kommer att ha en massa sång i frukostmatsalen de närmaste månaderna. Och det är roligt att de spelar in här, de filmar väldigt fint här på hotellet, säger Maria Tumle som har hand om idolernas bokningar på Scandic Star i Sollentuna centrum.

Idoldeltagarna bodde på hotellet även förra året då Idolproduktionen valde att lämna centrala Stockholm för Sollentuna.

”Snyggt att filma här”

– Vi hade en bättre helhetslösning där de kan bo och äta på samma ställe, och så är vi nyrenoverade så det är snyggt att filma här. Dessutom har vi bra uppehållsytor med till exempel gym och pool. Och så ligger vi bra till, ganska nära där de spelar in i Spånga och ändå nära centrala Stockholm, säger Maria Tumle.

Scandic Star Sollentuna passar också bra för uppvärmning inför Idolernas framträdanden då där här finns ett stort auditorium med bra akustik och flera mindre konferensrum där de kan öva på dagarna, berättar Maria Tumle.

Över 20 i kval ska bli 12 i final

Idolerna flyttade alltså in i söndags, och då var de ett stort gäng.

– Ja, nu är det ett 20-tal som bor här. Under veckan är det kval som direktsänds och på fredag står det klart vilka som blir de tolv finalisterna, säger Maria Tumle.

Finalisterna kommer att bo i Sollentuna hela hösten då en efter en försvinner i fredagsfinalerna tills det bara är två kvar som gör upp om titeln Idol 2019.

– Det är otroligt kul att få hit Idol-stjärnorna och kunna erbjuda dem nya sköna sängar, en stor frukostbuffé, spa och pool i en omgivning lämpad för stjärnor, säger Mirja Braun, hotelldirektör på Scandic Star Sollentuna.

ANNONS