ANNONS

Stockholms friskaste företag finns i Sollentuna

Sofia Blomdal, arbetsmiljöchef på Ragns-Sells, mottar priset.
Sofia Blomdal, arbetsmiljöchef på Ragns-Sells, mottar priset.
Återvinningsföretaget Ragn-Sells i Sollentuna har utsetts till Stockholms friskaste företag – och är nu en av sju nominerade till utmärkelsen Sveriges friskaste företag.
ANNONS

I motiveringen står det bland annat att Ragn-Sells drastiskt har minskat både anmälda arbetsskador och arbetsolyckor.

– Att få den här utmärkelsen känns jätteroligt! Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg och det ger oss extra energi i vårt fortsatta arbete. För oss är detta ett långsiktigt arbete som började redan för fyra år sedan med ett tydligt fokus på att skapa ett förtroendefullt, hållbart och utvecklande arbetsmiljöklimat, säger Sofia Blomdal, arbetsmiljöchef på Ragn-Sells, i ett pressmeddelande.

Återvinningsföretaget Ragn-Sells är nu en av sju nominerade till Sveriges friskaste företag. Vinnaren presenteras i mars 2019.

Så går tävlingen till

Utmärkelsen delas ut för andra året i rad. Priset går till det företag som lyckats bäst med att skapa en frisk och välmående arbetsplats.

Alla företag i Sverige har getts möjlighet att svara på tävlingens enkät. Därefter har 160 företag valts ut och utvärderats av en expertjury efter följande fyra faktorer: systematiskt arbetsmiljöarbete, ledarskap, medarbetarskap och delaktighet samt hälsa och hållbart arbetsliv.

Bakom utmärkelsen står hälsoföretaget Feelgood och en jury bestående av experter inom arbetsmiljö och hälsa.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.