Stökigt när skräckslagen Ronaldo lämnade Friends i bil

Christiano Ronaldo, Friends arena, Solna
Cristiano Ronaldos Juventus laddar för fullt inför för Serie A-säsongen – den gångna helgen med träningsmatch i Solna mot Atlético Madrid.
Cristiano Ronaldo och hans lagkamrater i Juventus lämnade Friends Arena efter mötet med Atlético Madrid under kaosartade former. Publiktrycket kring matchen ska ha underskattats.

Juventus och Atlético Madrid möttes i lördags i en träningsmatch inför knappt 50 000 åskådare på Friends arena. Efter matchen lämnade stjärnorna i Juventus Friends i flera olika bilar som skulle ta dem till Arlanda för flygresan hem. I samband med att de åkte från arenan utbröt tumult, rapporterar Aftonbladet.

Han såg Ronaldo och skrek ”han är här” och då började mardrömmen och kaoset.

Fans omringade bilarna och ville få bilder med stjärnorna. Värst drabbat blev ekipaget som superstjärnan Cristiano Ronaldo färdades i, enligt Aftonbladet.

Flera personer ska ha gungat fordonet fram och tillbaka och fans ska även ha bankat och sparkat på bilen och försökt öppna dörrarna. Enligt chauffören som Aftonbladet har pratat med var Cristiano Ronaldo skräckslagen och upplevde situationen som hotfull.

– Vi hann bara komma fem-sex meter utanför grinden när massa människor började springa mot bilen. En slängde sig på motorhuven för att titta vilka som var i bilen. Han såg Ronaldo och skrek ”han är här” och då började mardrömmen och kaoset. Jag är fortfarande chockad. Jag var rädd för mitt och hans liv (Ronaldo), berättar chauffören för tidningen.

Polisen bekräftar för Aftonbladet att en anmälan om skadegörelse har gjorts och Anders Djurestad, arenabefäl i samband med matchen, menar att polisen och arrangören ska ha underskattat trycket från publiken i samband med storlagens match.