ANNONS

Ny stor julmarknad i Hagaparken

Julmarknaden kommer att komma tillbaka varje år. Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Julmarknaden kommer att komma tillbaka varje år. Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Den 2 december startar en ny julmarknad i Hagaparken som kommer att vara en av stans längsta sammanhållande marknader.
ANNONS

Det är Fjärilshuset som tagit initiativ till julmarknaden, som blir deras första. Marknaden kommer att pågå i sammanlagt åtta dagar, under tre helger i december innan jul.

Tanken är att marknaden ska komma tillbaka regelbundet varje år och den kommer att ligga på Fjärilshusets ytor i de norra delarna av Kungliga Hagaparken.

Laserprojicerade tomtar

Marknaden kommer erbjuda en rad olika aktiviteter och attraktioner som exempelvis eldkonst, trolleri, tivoli, slädåkning och körsång.

Kände kocken Frederik Zäll (även gitarrist i rockbandet Eskobar) kommer laga julmat och laserprojicerade tomtar kommer att synas på marknaden.

Fakta

Andra julmarknader i närheten

 

Filmstadens Julmarknad i Solna

Julmarknaden är i gammal stil i en klassisk miljö på filmhistorisk mark. På julmarknaden finns det förutom en lång rad utställare inom hantverk och konst också luciatåg, jultomte, loppis, kafé, matservering och filmvisning. Julmarknaden är gratis och öppnar den 10 december mellan klockan 12 och 16.

 

Barnens Julmarknad i Järvastaden

Julmarknaden riktar in sig till barnen. Här säljer utställare och skolklasser julklappar i stånden och besökarna kan åka häst och vagn, köpa varmkorv och hälsa på tomten. Julmarknaden slår upp portarna den 3 december på Gunnarbovägen 91 i Solna.

 

Sundbybergs Julmarknad

Den årliga julmarknaden på Sturegatan erbjuder musik på scen av orkestrar och körer. Här finns även ponnyridning, häst och vagn, fiskedamm och annat för barnen. Knallar kommer även finnas på plats för att sälja marknadssaker. Marknaden är gratis och öppnar den 7 december.

 

 

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.