ANNONS

Nu är vi störst i Stockholm på Facebook

Mitt i störst i Stockholm på Facebook
Störst i stan!
Den här veckan har Lokaltidningarna Mitt i Stockholm klättrat till plats 11 i det nationella Sociala medieindexet, före såväl DN som Svenska Dagbladet och Direktpress.
ANNONS

SoMe-index mäter engagemanget på sociala medier.

Trots att DN har dubbelt så många Facebookföljare får Mitt i:s artiklar nästan dubbelt så mycket engagemang i form av kommentarer, likes och delningar. Så har det sett ut sedan i höstas, då Mitt i drog ifrån de andra Stockholmstidningarna.

Hur är det möjligt?

– Sådant som händer i ens närhet engagerar. Vi försöker vara så nära stockholmarna som möjligt, säger Claes de Faire, chefredaktör.

500 artiklar i veckan

Lokaltidningarna Mitt i har Sveriges största Stockholms-redaktion, med 55 journalister som bevakar länets kommuner och stadsdelar. Redaktionen skriver omkring 500 artiklar i veckan. De flesta är egna nyheter som annars inte hade skrivits.

– Det är fler och fler stockholmare som hittar till oss. Ambitionen är att fortsätta utveckla den här nära och engagerande journalistiken, säger Claes de Faire.


Engagemang på Facebook

Loading...

Loading…

Antal likes, kommentarer och delningar på inlägg som gjorts på någon av respektive tidnings samtliga Facebooksidor Februari 2019 – Januari 2020. Källa: Crowdtangle

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vallentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.