ANNONS

”Nu är det upp till oss! Stötta Österåker och Vaxholm”

Stötta krönika vaxholm österåker
En pizza och en klippning kan göra skillnad där du bor.
Stötta din lokala butik, frisör eller restaurang! Tillsammans bestämmer vi hur Åkersberga och Vaxholm ska komma ut ur coronakrisen, skriver Mitt i:s chefredaktör Claes de Faire.
ANNONS

Det kanske inte känns så just nu, men det kommer en tid när härjningen av coronaviruset är över. Då vi ska återgå till ett liv så likt det vi levde tidigare som möjligt.

Det farligaste är oftast rädslan själv. Försök att känna tilltro till myndigheter, regering och även medier. Vi på Mitt i vill att vi hjälps åt i Österåker och Vaxholm. Att vi inte bara står enade i omsorgen om den lilla världen utan också att vi funderar på hur vi i södra Roslagen kan gå stärkta ur det här.

Vårt publicistiska uppdrag är tydligt. Vi vill vara bäst på att berätta vad som händer i Österåker och Vaxholm.

Vi vill också hjälpa till att stötta Österåker och Vaxholm i coronakrisen. Med din hjälp, dina tips och din röst vill vi se till att livet fortsätter vara sig så likt som möjligt.

Det hänger på oss alla – tillsammans. Det är bara om fruktan för faran slår klorna i oss på allvar som konsekvenserna blir riktiga.

Därför vill vi på Mitt i Södra Roslagen att vi höjer blicken. Hur ska det se ut i Åkersberga och Vaxholm när allt det här är över? Med kampanjen ”Stötta Vaxholm & Österåker” vill vi påminna och skapa ett forum för hur vi hjälper varandra.

Vi måste hjälpa de lokala företagen, handlarna som nu kämpar för sin överlevnad. Vi måste hjälpa de som inte får hjälp någon annanstans.

I det stora allvaret måste vi rapportera om det som sker, men också lyfta fram de goda krafterna, samla rösterna med kreativa förslag och kämpa för att våra kommuner ska påverkas så lite som möjligt av corona.

Så vad tycker du? Hur kan du bidra? Vad kan vi göra? Mejla mig!

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Södra Roslagen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.