Strömmachefen till politikerna: ”Tänk om!”

Peter Henricson, affärsområdeschef på Strömma, vill att politikerna gör om och gör rätt.
Peter Henricson, affärsområdeschef på Strömma, vill att politikerna gör om och gör rätt.
Skärgårdslandstingsrådet Gustav Hemmings (C) beslut om att monopolisera skärgårdstrafiken och låta Waxholmsbolaget bjuda på resan är undergången för Strömma i delar av skärgården. Det menar Strömmas Sverigehef.

Peter Henricson är mycket kritisk till att trafiken mellan Stockholm city och Sandhamn riskerar att få ett slut när Strömma kan tvingas sälja Cinderellabåtarna.

”Det till följd av landstingsrådet Gustav Hemmings (C) beslut om att monopolisera skärgårdstrafiken och låta Waxholmsbolaget bjuda på resan” skriver han i ett pressmeddelande.

Vill se Centerledaren styra upp

Affärsområdeschefen Peter Henricson menar att delar av Stockholms skärgård har dött i och med den eventuella försäljningen och vill att Centerpartiets ledare Annie Lööf ska tala skärgårdslandstingsrådet till rätta.

I ett öppet brev till partiledaren går han ut och kräver en förklaring.

Annie Lööf, be Gustav Hemming att tänka på de resenärer som under 25 år snabbt och bekvämt kunnat ta sig ut i skärgården med ett privat alternativ, att tänka på de 80 anställda som får gå från rederiet och de oroliga skärgårdsföretagarna som riskerar att mista sina inkomster”.