ANNONS

Stuga brann vid Bredängsskolan

Ett förråd vid Bredängsskolan brann i lördags kväll.
Ett förråd vid Bredängsskolan brann i lördags kväll.
I lördags kväll var det dags igen: en brand bröt ut i Bredäng. Denna gång var det ett fristående förråd vid Bredängsskolan som eldhärjades.
ANNONS

Polis och brandkår var på plats vid 21-tiden, sedan ett vittne larmat om branden. När eldsvådan släckts stod det klart att delar av trähuset skadats svårt.

Polisen misstänker att branden var anlagd. Man ser med allvar på det inte minst för att flera andra bränder har brutit ut i området på senare tid.

– Vi har haft flera bränder i Bredäng inom loppet av några veckor, som vi misstänker är anlagda. Vi tittar närmare på dem nu, säger Martin Hämmerli vid Skärholmspolisen.

I början av juni var det den röda stugan vid Parkleken Ängen som eldhärjades så svårt att den förblir stängd hela sommaren och kräver stora renoveringar för att bli återställd. Förundersökning pågår om misstänkt mordbrand. Tidigare i vår brann det vid Parkleken Trissan på Stora Sällskapets väg. Det var en mindre brand vid en offentlig toalett. Flera gräsbränder har också brutit ut på senare tid, enligt polisen.

Branden ödelade stugan – men inte sommarlovet

Branden drabbar de unga i Bredäng

 

ANNONS

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Skärholmen Vårberg Bredäng direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.