ANNONS

Fyra greps i stulen bil med knark i Mälarhöjden

knark-skarholmspolisen
Tre män och en kvinna greps.
Polisaspiranter hos Skärholmspolisen jobbade med trafik när de stoppade en bil i Mälarhöjden. Det visade sig att bilen var stulen, föraren drogpåverkad och det fanns narkotika i bilen.
Fyra personer - tre män och en kvinna - i 20-årsåldern greps.
ANNONS

Polisaspiranter i Skärholmens lokalpolisområde håller just nu på med trafiksäkerhet. När de befann sig i Mälarhöjden på måndagseftermiddagen lyckades de stoppa en stulen bil med narkotika och gripa fyra personer.

– De var ute och jobbade med trafik när de uppmärksammade en bil som hade ett avvikande beteende. Vid en slagning på registreringsnumret visade det sig att bilen var stulen, säger Anna Lindgren, kommunpolis.

Polisaspiranterna lyckades stoppa bilen och fyra personer – tre män och en kvinna – i 20-årsåldern greps. I bilen hittades narkotika.

– Hur mycket och vad som hittades vet jag inte, säger Anna Lindgren.

Föraren misstänks för drograttfylleri

Föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika. Ärendet har en rad brottsrubriceringar som tillgrepp av fortskaffningsmedel, narkotikabrott, brott mot knivlagen och grov olovlig körning.

– Aspiranterna har fokus på trafik under de avslutande veckorna på sin utbildning. Trafikärenden leder ofta till uppdagande av annan brottslighet, säger Anna Lindgren.

Denna vecka kommer även hastigheterna utanför skolor och förskolor i Skärholmen att kontrolleras, meddelar polisen på sin Facebooksida.

 

ANNONS
ANNONS